h

Nieuws uit 2018

21 december 2018

Uitnodiging Film de Brullende Draak

Foto: SP

Komt u ook naar de Filmtour de Brullende Draak?

Lees verder
21 december 2018

Van der Valk over de rooie van 2 cent belastingverhoging

Elke vergadering van de gemeenteraad is er ook een agendapunt ‘ingekomen stukken’. Daar zitten officiële papieren bij en ook brieven die aandacht vragen voor groot onrecht.
Zoals de brief van de uitbaters van hotel Van der Valk in Westerbroek. In anderhalf kantje trekken zij fel van leer tegen de verhoging van de toerismebelasting die de gemeente Midden-Groningen per 1 januari wil doorvoeren.

Lees verder
30 november 2018

Discussie over medisch WMO-vervoer

Taxichauffeurs en de FNV voerden op 30 november actie bij het gemeentehuis in Hoogezand. Vaak is de SP solidair met vakbondsacties. Vandaag niet. Fractievoorzitter Martine Feenstra legt uit waarom.

Lees verder
22 november 2018

Zebrapad terug bij de Hooge Meeren!

Foto: Maarten Kluit

Soms is handtekeningen verzámelen al voldoende om druk op te bouwen en is het aanbieden niet eens nodig. Na een gesprek met bewoners van de Reensche Compagnie, besluit de gemeente dat de zebra in het verlengde van de Troelstralaan terugkomt. Dit staat in een brief aan de bewoners, die ook aan de gemeenteraad is verstuurd.

Lees verder
21 november 2018

Première film ‘De Brullende Draak, over leven zonder vaste grond’

Foto: SP

Vrijdag 30 november presenteert de SP een film over de gevolgen van de gaswinning. In de ‘De Brullende Draak’ komen Groningers aan het woord over het grote effect van de aardbevingen op hun gezondheid en de consequenties voor de gemeenschap. Op de speciale première in EM2 op het voor alig suikerunieterrein zal een panel de film bespreken.

Lees verder
5 november 2018

SP in actie voor zebrapad bij winkelcentrum De Hooge Meeren

Foto: Maarten Kluit

SP’ers hebben afgelopen vrijdag en zaterdag ( 2 en 3 november) in Hoogezand bij de oversteek in het verlengde van de Troelstralaan naar winkelcentrum De Hooge Meeren voorbijgangers gevraagd een petitie te ondertekenen voor de aanleg van een zebrapad.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier