h

Nieuws uit 2016

14 december 2016

1135 bezwaarschriften aangeboden!

Foto: Aldo Schelvis

Enkele dagen geleden berichtten wij dat we woensdag 14 december 769 bezwaarschriften zouden aanbieden aan de gedeputeerde. Toen ging de telefoon: In zorgcentrum Nieuw Woelwijck hadden ze nog eens 360 bezwaarschriften opgehaald! En de dag erna kwam er nog een handje vol binnen.

Lees verder
11 december 2016

Hoe zit het met de werkervaringstrajecten bij PostNL

Foto: SP

Hoogezand-Sappemeer haalde het landelijke nieuws door een actie van de FNV tegen het werkervaringstraject van de gemeente bij PostNL. Daar zouden mensen in ruil voor hun uitkering productief werk moeten verrichten. Reden genoeg om SP-wethouder Peter Verschuren om opheldering te vragen.

Lees verder
11 december 2016

Meer dan 750 bezwaarschriften tegen sluiting station

Foto: SP

Begin november liet de provincie weten dat ze treinstation Sappemeer Oost over een paar jaar wil sluiten. Tegen het voorstel van de provincie kunnen tot 18 december bezwaren ingediend worden. Wij vinden sluiting van het station een heel slecht plan en zijn meteen in actie gekomen. Met dit bericht brengen wij u op de hoogte van de stand van zaken.

Lees verder
5 november 2016

SP mobiliseert verzet tegen sluiting station Sappemeer-Oost

Foto: SP

De SP gaat aan de slag om op grote schaal protesten te organiseren tegen het voorstel van de provincie om station Sappemeer-Oost te sluiten. De partij gaat zowel reizigers op het station als omwonenden vragen bezwaar aan te tekenen tegen het plan. Ook gaat ze bedrijven in Sappemeer-Oost aanschrijven met het verzoek hun stem te laten horen en wil ze in de gemeenteraadsvergadering van komende maandag samen met zoveel mogelijk andere partijen het sluitingsvoorstel afwijzen.

Lees verder
13 oktober 2016

Landelijk verkiezingsprogramma

Foto: J.M.Luijt

op 13 oktober heeft de SP haar concept verkiezingsprogramma gepresenteerd.

Lees verder
1 oktober 2016

HSSM voldoet met weinig anderen aan WMO

Foto: FNV

Soms komen er berichten langs die je er weer even aan herinneren waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Raadswerk is leuk en interessant maar je hebt wel eens van die dagen waarbij je je afvraagt of je wel iets bereikt. En dan komt dit rapport van de FNV zorg voorbij over de huishoudelijke zorg.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier