h

Problemen omwonenden Wunderline

7 mei 2023

Problemen omwonenden Wunderline

SP Midden Groningen heeft het college van B&W gevraagd aandacht te hebben voor de zorgen van bewoners aan de Middenstraat in Sappemeer over de nieuwe Wunderline, de treinverbinding Groningen-Bremen, die naar verwachting in 2024 operatief zal zijn. De hoge snelheid van de trein baart de bewoners zorgen mbt de woningen en leefomgeving. Wat is de invloed van de trillingen op de woningen? Komt er een eventuele compensatie voor een eventuele waardevermindering van de woningen? Zo zijn er ook zorgen over geluidsoverlast en eventuele uitbreidingen (Nedersaksenlijn). Donderdag 11 mei is er een informatiebijeenkomst in hotel Faber, 19.00 uur. Naast Agnes Bakker (PS) is er een vertegenwoordiging van SP Midden-Groningen aanwezig.

Reactie toevoegen

U bent hier