h

Zeggenschap over onze energie - Volkspetitie 12 november Harkstede

4 november 2022

Zeggenschap over onze energie - Volkspetitie 12 november Harkstede

Op 12 november willen we met een zo groot mogelijke groep met inwoners van Harkstede in gesprek gaan over de stijgende energiekosten. Met als doel zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor de landelijke SP Volkspetitie 'Verlaag de kosten: Nationaliseer onze energie'. Het privatiseren van de energiebedrijven was fout, we moeten onze energie weer nationaliseren. Uit onderzoek blijkt dat 80% van Nederland dit met ons eens is, maar vrijwel niemand heeft er vertrouwen in dat het kabinet dit gaat doen. 

Locatie: parkeerplaats COOP, Hoofdweg 42 Harkstede. Tijdstip: 13:00 uur.

Wil je met ons meedoen deze middag stuur dan een email naar middengroningen@sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier