h

SP komt naar je toe!

2 maart 2022

SP komt naar je toe!

De SP komt naar je toe in verkiezingstijd! Zaterdag 5 en 12 Maart kunt u uw vragen live stellen aan de SP lijsttrekkers.

Wij staan hiervoor op zaterdag 5 & 12 Maart in de volgende dorpen. Als eerste in Siddeburen op de parkeerplaats van het MFC van 10 tot 11.15 dan om 12.15 in Slochteren bij de haven en om 13.30 in Foxhol bij de Klabbe. Op 12 Maart staan wij dan 's ochtends om 10 uur in Muntendam bij de Menterne en om 12.15 in Zuidbroek bij de haven en om 13.30 bij de Markt in Sappemeer. Het geheel wordt omlijst door de speciaal voor de verkiezingen opgerichte SP cabaret groep 'Grunneger Malle Bonen' Deze trakteert u op een vragen ronde met mooie prijzen en Groningse politieke satire in Farce Majeur stijl.

Komt allen die dag voor een vraag en een lach. Met vriendelijke groet, SP Midden-Groningen.

Partij van de menselijke maat.

Reactie toevoegen

U bent hier