h

SP Midden-Groningen en Jimmy Dijk brengen “boodschappen” en vrolijkheid in Hoogezand

12 maart 2021

SP Midden-Groningen en Jimmy Dijk brengen “boodschappen” en vrolijkheid in Hoogezand

Zaterdag 13 maart zal SP kandidaat-Kamerlid Jimmy Dijk, samen met de SP-afdeling Midden-Groningen een aanvalsplan tegen armoede presenteren. Vanaf 11:00 uur bij de Sterrenflat in Hoogezand zullen zij ook de Voedselbank Midden-Groningen een hart onder de riem steken.  De voorzitter van de Voedselbank zal hier ook bij aanwezig zijn.

Dijk: “Het is een schande dat in een rijk land als Nederland er nog steeds zo veel gezinnen in armoede leven, ook in Midden-Groningen. In elke schoolklas zitten twee kinderen die zonder ontbijt naar school gaan, of die niet kunnen meedoen aan schoolreisjes of verjaardagsfeestjes.” De SP heeft in haar verkiezingsprogramma veel voorstellen opgenomen die het verschil kunnen maken in de portemonnee van veel van deze gezinnen. 

 

Dijk en de lokale SP-ers brengen tegelijk een muzikale, vrolijke draaiorgel-groet aan de bewoners van de Sterrenflat. Dijk: “In deze wijk wonen veel gezinnen die het financieel lastig hebben, daarom zijn we hier. In deze flat wonen relatief veel ouderen, die als gevolg van Corona vaak al lang alleen thuis zijn. Die willen we met dit draaiorgel een vrolijke groet brengen.”

 

Na het formele gedeelte zal Dijk met lokale SP-ers de wijk nog in gaan om de laatste SP-flyers te verspreiden. 

 

U bent hier