h

SP Midden-Groningen zet bezorging kerstattentie leden On Hold

16 december 2020

SP Midden-Groningen zet bezorging kerstattentie leden On Hold

Foto: SP

De SP Midden-Goningen had het voornemen om al haar leden een kleine kerstattentie te bezorgen met doel een beetje licht en warmte in deze donkere dagen te brengen. Maar door de nieuwe maatregelen zien zij zich genoodzaakt ook dit On Hold te zetten en na de lockdown weer verder te gaan met het rondbrengen.

Een deel van de leden heeft de attentie al ontvangen maar ook een deel nog niet. Afgelopen maandag kregen we allemaal het verzoek zo veel mogelijk thuis te blijven en elkaar niet op te zoeken. 

Daarom heeft het bezorgteam onderling afgesproken om niet verder te gaan met het rondbrengen tot dat de regels weer het toelaten. Wij willen niemand een ongemakkelijk gevoel geven door toch door te gaan met het rondbrengen.

De leden die nog niks hebben ontvangen, houden dit nog zeker van ons tegoed.  Ze zeggen wat in het vat zit verzuurd niet. Dit presentje blijft zeker weten nog lang tijd goed en bewaren we met zorg voor jullie.

Zorg voor elkaar, zowel jong en oud. Hou contact met elkaar door een belletje, Appje of een kaartje. Mochten er leden zijn die hulp kunnen gebruiken of gewoon even willen praten, kan er altijd een hulpvraag of contact verzoek worden gedaan via de voorzitter.

U bent hier