h

SP haalt tandartsbus Dokters van de Wereld naar Midden-Groningen

16 december 2019

SP haalt tandartsbus Dokters van de Wereld naar Midden-Groningen

Rommelmarkt en verloting uit protest tegen onbetaalbare tandzorg

Op uitnodiging van de SP komt de tandartsbus van Dokters van de Wereld naar Midden-Groningen. 14 mensen die uit geldgebrek niet naar de tandarts gaan, kunnen dan geholpen worden. Wij regelen alles dat hiervoor nodig is, en zorgen samen met de sociale teams voor de juiste patiënten. We doen dat om een aantal mensen te helpen en om een fel protest te laten klinken tegen het schandaal dat een half miljoen mensen niet naar de tandarts gaat omdat ze dat niet kunnen betalen. Voor één ding doen we een beroep op u.

Help ons aan spullen voor de rommelmarkt

Voor de actie moeten we een bedrag van 2000 euro op tafel leggen. Daarvoor willen we op een bijzondere manier de solidariteit van de mensen in onze gemeente organiseren. Door een grote rommelmarkt te houden met een verloting met leuke prijzen. Ons verzoek aan u: kijk even welke spullen u hebt die bruikbaar zijn op de rommelmarkt en neem contact op om af te spreken hoe ze bij ons komen. We kunnen veel gebruiken, maar geen meubels of kleding.

De tandartsbus komt op 24 januari, de rommelmarkt plus verloting is op zaterdag 11 januari, in De Kern aan de Rembrandtlaan in Hoogezand. De spullen ervoor verzamelen we vanaf 1 januari. Bel ons om te horen wanneer u ze kunt komen brengen (en als het echt niet anders kan, halen we ze op): 06 11 59 67 36.


NB: op het inlegvel bij de Tribune staat dat de rommelmarkt op 18 januari is. Bij veel exemplaren is dit handmatig gecorrigeerd, maar helaas niet bij allemaal. De correcte datum is 11 januari!

U bent hier