h

Succes voor huurders flats Genestetlaan in Hoogezand

23 april 2019

Succes voor huurders flats Genestetlaan in Hoogezand

Foto: SP

De SP feliciteert de huurders van Groninger Huis met hun succes.

Al jaren hebben de bewoners van de Genestetlaan last van schimmel in hun woningen. Samen met SP zijn de bewoners op 8 maart naar Groninger Huis gegaan om hun terechte eisen te overhandigen aan de woningstichting.

Groninger Huis heeft de klachten van de bewoners serieus genomen en op een bewonersavond een plan van aanpak gepresenteerd. De oorzaken van de schimmel wordt aangepakt, de woningen worden geïsoleerd en iedere woning krijgt 6 zonnepanelen.

Joke Lesman namens de SP:

“Goed nieuws voor de bewoners en complimenten voor Groninger Huis, dat er zo snel en goed gereageerd is.
Goed dat er naar de bewoners geluisterd is.”

U bent hier