h

SP Midden-Groningen opent meldpunt schimmelklachten

13 maart 2019

SP Midden-Groningen opent meldpunt schimmelklachten

Foto: Jimmy Dijk

De SP Midden-Groningen bindt de strijd aan met verhuurders die te laks reageren op klachten van huurders over schimmel in hun woning. De partij opent hiervoor een speciaal meldpunt.

Raadslid Joke Lesman licht toe: ‘Onlangs zijn we met bewoners van Genestetlaan in Hoogezand naar woonstichting Groninger Huis geweest om te eisen dat hun huizen schimmelvrij worden  gemaakt. Nadat de media daar melding van maakten, kregen we veel reacties van huurders die dezelfde klachten hebben. Om inzicht te krijgen in de omvang van het probleem openen we nu een meldpunt. We willen een goed beeld krijgen van de ernst van de schimmelproblematiek om vervolgens in gezamenlijke actie maatregelen af te dwingen.’

Het meldpunt is te bereiken via www.schimmelhuizen.nl en via SP-raadslid Joke Lesman tel. 06-53980411

U bent hier