h

Bliksemactie BTW-verhoging gewaardeerd

16 oktober 2017

Bliksemactie BTW-verhoging gewaardeerd

Het plan het nieuwe kabinet om de BTW op de dagelijkse boodschappen verhogen is  voor SP, PvdA en GroenLinks inzet van een landelijke protestactie. In Midden-Groningen ondersteunde de SP de campagne op 14 oktober met een bliksemactie bij winkelcentrum De Hooge Meeren. Die actie werd zeer gewaardeerd.

Afdelingsvoorzitter Sonja Klaassens: ' Er was veel enthousiasme om de petitie tegen de verhoging te tekenen en uit de gesprekken die we voerden bleek duidelijk dat het regeerakkoord slecht is gevallen. Maar weinig mensen zijn het ermee eens dat de BTW op de boodschappen omhoog gaat terwijl de grote bedrijven 1,4 miljard belastingverlaging per jaar krijgen.'

De petitie tegen de BTW-verhoging kan ook online getekend worden: www.geenbtwverhoging.nl

U bent hier