h

Ida Klaassens

Mijn naam is Ida en ik ben 20 jaar. Ik lees erg veel, ik hou van nieuwe dingen leren en ik zwem in de vroege morgen met mijn oma. 

Ik heb mijn vwo diploma op zak en nu ben ik aan het ontdekken wat ik eigenlijk wil met mijn toekomst. Ik weet dat ik iets wil doen waarbij ik iets kan betekenen voor mensen en als raadslid weet ik zeker dat dat zou moeten lukken. 

Ik ben nog vrij jong, maar dat betekent niet dat ik nog niks heb bereikt. Op het Aletta Jacobs College hangt er elke dag van de week een mooie regenboogvlag met het Aletta logo nadat ik een aantal keren bij de directrice op bezoek ben geweest voor de coming out dag. 

Ik heb mijn steentje dus al bijgedragen aan de LHBTI+ gemeenschap, maar ik ben nog lang niet klaar. Ik ben pas klaar op het moment dat niemand meer op of om kijkt wanneer er twee mannen hand in hand lopen, wanneer een vrouw niet vreemd wordt aangekeken dat ze een relatie met een man heeft nadat ze jaren een vrouw heeft gehad en ik ben pas klaar als de LHBTI+’ers zich veilig kunnen voelen, als ze zich “normaal” kunnen voelen.

 

U bent hier